Kollektivtrafik/ bil och cykeltrafik

Konduktör nekades toalettbesök – svimmade

2019-10-16 21:12 #0 av: Jimmy.L

En konduktör på Saltsjöbanan behövde akut besöka toaletten men trafikledningen sa nej. Efter tjugo minuter svimmade kvinnan och fick föras till sjukhus i ambulans.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/konduktor-nekades-toalettbesok-svimmade

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2019-10-18 16:29 #1 av: eskils

Ett utsatt jobb, stackars hon! Ledsen


Anmäl
2019-10-18 16:42 #2 av: Jimmy.L

Ja verkligen, dåligt av arbetsgivaren.

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2019-10-23 11:51 #3 av: Åsa S

Jo jättedåligt man borde upphandlat tåg med toaletter åtminstone för personalen då hade  det ju varit enklare, pågatågen i Skåne hade toaletter när jag bodde där i alla fall och det var ju inga långa avstånd där som det kan vara i Stockholm. +har man vissa medicinska problem som uppstår akut kan man behöva en toalett annars kan man förstöra både urinblåsa och njurar. Jag funderade ett tag på att utbilda mig till tågförare men kom fram till att jag vill kunna gå på toaletten när jag behöver och tur var det för ett par år senare fick jag sjukdom som gjorde att jag ibland fick smärtsamma urinstopp som slutade på akuten ofta pga att jag inte kunnat gå på toaletten i tid

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.